Var är ni?

2010-04-30 @ 12:09:55

Idag är det Valborg, så hoppas att alla får en trevlig dag! (Får passa på och hoppas att alla får vara torra under kvällens gång).
Det är tyvärr ganska kallt och grått idag, inte så roligt, men man får väl ta på sig regnstället ikväll när vi åker till Bunkeflo. Tror ni det blir grillat?
Vad ska ni hitta på ikväll? Blir det utgång? Fest? Supa? Hemmakväll?
Det känns som om jag håller på och lämna allt sånt bakom mig nu, och blir en glad nykterist istället. Det fungerar inte för mig, det här med sprit... eller alkohol. Jag får hålla mig till några glas vin eller skumpa, sen får det räcka.
Men nu till en fråga... vart har alla mina läsare tagit vägen? Har alla slutat läsa tvärt eller har min bloggsida bara hängt upp sig? Ingen som kommenterar och statistiken säger att jag inte har några besökare sedan 11/4, vilket jag vet inte är sant, för jag har själv besökt min blogg några gånger och sånt registreras.
Uppdatera mig lite, vad händer med er?

En strålande torsdag!

2010-04-29 @ 13:30:10

Trots att jag glömde bort mig med tiden imorse, så hann jag iväg med god marginal till skolan. Föreläsningen vi hade var rolig och intressant, tack vare en bra föreläsare. Vädret är skönt, fast det inte är strålande sol. Jag har en maskin tvätt igång, dricker på ett glas cola, kollar Ellen, ska snart ringa mamma...
Det är faktiskt så. Man uppskattar livet bättre när man har varit dålig.
Att inte kunna äta, att inte ha hunger, det är nog det värsta. Det har varit tråkigt, jag har varit sugen men inte kunnat få i mig något. Nu är jag hungrig hela tiden och äter så mkt (nyttigt........) jag kan. Att börja dagen med Leila var kanske ingen god idé, men jag har det i tankarna.
Visst är det härligt när man upptäcker att man ler på bussen för att man ser att träden slår ut och det är grönt och fint ute? Det bästa under de senaste tre veckorna är när jag vaknar av att koltrasten sjunger utanför vårt sovrumsfönster. Man kan inte vakna på ett bättre och behagligare sätt!
Jag satt också och tänkte på mitt livs stora kärlek. Att han tänkte lite outside the box igår och gav mig en present, för att jag hade kämpat med deklarationen i tisdags, gjorde att jag bvara älskade honom ännu mer. Sånt är bäst när man minst av allt förväntar sig det. Det är därför jag vet att jag vill spendera resten av mitt liv med honom.

Jag tittar på Leila

2010-04-29 @ 07:39:07

VVakna med the Voice har Leila Lindholm som gäst, och jag måste säga wow, vad hennes tv-team har bra ljus. Hon ser sjukt sliten ut och jag undrar vem det är som har lagt hennes mejk. Och jag vet inte om hon precis har fått barn, men hon ser lite pluffsig ut? Stackars Leila, det måste vara jobbigt att stå och baka dagarna i ända. Men varje gång jag ser hennes program (vilket tyvärr inte blir så ofta) så blir jag väldigt inspirerad och bakglad. Vill gärna börja med en gång. Hennes Rocky Road har blivit vårt nya standard-julgodis! Sååå gott. Hon är himla duktig, och hon ska få inspirera mig till nästa vecka när jag ska ha partaj.



 

 

 

Som jag alltid sagt, tisdagar är skit!

2010-04-27 @ 16:10:41

Det är alltid på tisdagar som det händer. Allt skit samlar sig till tisdagen och sen är det lugnt igen, tack och lov.
Kom fram till att det var dags att fixa med deklerationen, iom att vi har sålt lägenhet så ska vi använda oss av revisor, eftersom vi inte har en clue om hur man gör. Vi har haft hela detta året på oss att fixa det, och det skulle vi gjort. Men eftersom vi inte har gjort sånt här innan, så visste vi ju inte. Nu vet jag, och i framtiden kommer detta göras i god tid innan det är dags för deklerationen att vara inne. Tur att det finns sånna bra, serviceminded människor som gör allt för att man ska få hjälp. Tack!

Godismonster

2010-04-26 @ 18:00:57

Jag är nog ett godismonster.
Jag blev sugen på godis medans jag blir totalt illamående av att bara se mat på TV. (För de som inte känner mig, så är detta väldigt ovanligt.)
Fast ja, Cornflakes hade också fungerat. Med riktigt kall mjölk. Så gott. Synd att vi inte har det hemma.
Jag är för övrigt lämnad ensam ikväll.
Det är ju fotboll idag och John hade fått tag på biljett, så han är nog på plats nu.
Lika bra det, så jag kan må dåligt själv. Hade tänkt läsa lite böcker också, var inne och kollade på It's Learning innan och började få lite panik. Så det hade jag väl tänkt göra innan kl 20, så det är bäst jag sätter igång nu.

Bröllop i lördags

2010-04-26 @ 14:55:07

Vi var på Johns kusins bröllop i lördags. Det var så fint och vackert, svårt att tro att man var på ett bröllop där brudparet var lika gamla som jag (typ). Men dagen började inte bra.
JJag vaknade och hade en hemsk huvudvärk, jag hade så ont så jag mådde illa. Klockan 12 hoppade jag in i duschen efter att jag en halvtimme tidigare tagit två Eezeneo. Det stora problemet var att jag inte hittade min lilla Guess-väska som hade passat perfekt till min klänning. Jag hittade den inte någonstans. Ingenstans! Den är borta. Puts väck. Men iaf, det fick helt enkelt gå utan väska.
Ceremonin i kyrkan var jättefin och de var så vackra båda två. På mottagningen sen var det dags för mat och bordsplacering. Alltid lite pirrigt vem man hamnar bredvid i sånna sammanhang, men det var ganska ok får jag väl säga. Efter att huvudrätten hade ätits, så mådde jag ganska illa. Hade jag kunnat äta för mycket, verkligen? Ja, jag vet inte vad det var, men jag hade ont i magen resten av kvällen. Bit ihop och se glad ut, tänkte jag. Men droppen var när jag fick så satans ont i fötterna. Det gick inte, jag kunde inte gå. Det brände något makalöst. Vi var inte de första att åka hem, men vid ett-tiden var vi hemma. Av olika anledningar. Dels så var dj:n lite överförfriskad så han körde full patte på musiken vilket då innebar att det inte gick att vara i lokalen. Jag med mina onda fötter och mage och min kära sambo som inte lyssnade på mig när jag bad honom att ta det lugnt med drickan.
Men igår så mådde jag väldigt dåligt. Jag som ändå inte hade druckit så hemskt mycket! (Eller..?) Jag låg i sängen till klockan 12, flyttade mig till soffan och låg där resten av dagen. Jag mådde illa och var inte hungrig. Så igår hände inte så mycket alltså.
Idag har jag legat hemma med magsjuka och mensvärk. Har haft så ont i magen så jag inte vart jag ska ta vägen. Har inte ätit på hela dagen, har bara fått i mig vatten. Just nu är jag lite sugen på en skål med Start, men jag tror inte vi har någon hemma.
Det är i vilket fall som helst snart dags för mig att duscha. Så jag kan bli lite fräsch.
Men för att summera: bröllopet var fantastiskt fint och bra, och brudparet var jättefina och vackra! Önskar de verkligen all lycka! (Det var väl tja, två-tre handfull som sa att det var vi nästa gång, och två -tre handful som frågade när det var vår tur. Haha...)

Det ska bli sköönt...

2010-04-23 @ 07:21:15

Ikväll kommer jag sitta och pilla med mitt hår, har jag en känsla av. Klockan 16.30 ska jag ju klippa mig hos min frisör J, som inte har klippt mig på ett halvår. Hon har varit mammaledig och inte varit tillgänglig när jag har behövt klippa mig, så jag har fått testa en annan duktig frisörska. Men nu, idag, ska vi återförenas! Härligt. Jag kommer bli supernöjd, jag känner det redn. Det blir kort och lugg. Så mycket vet jag.
Jag ska vara på praktiken mellan 9-15 och sen ska jag göra lite ärenden på stan (bland annat köpa en vit skjorta till John och fundera och våndas över skorna som jag vill ha) och sen är det dags för saxen. Ikväll blir vi hemma och ska äta gott och ha fredagsmys. Och imorgon, ja då är det ju dags för bröllop! Fy vad jag hoppas att det inte kommer regna, för deras skull!
Pappa har varit så snäll och låtit mig låna hans Nikon som jag ska ta lite fina bilder med på bröllopet. Den är riktigt bra och tar finfina bilder.
Ska ni se Talang ikväll förresten?

Tips&Råd

2010-04-22 @ 20:08:03

Fick en fråga innan idag av Sarah som skriver:
"Hejsan!!
Ser att du är väldigt inne i hår och färg, vet du hur man får ljusare brun färg, för att senare kunna färga rött.. Har nästan svart hår nu.. Eller bör man gå till frisören, endast då det funkar? :(
"
Mittt svar: Jag har två förslag.
1. Om du är modig, så kan du testa att göra en eller två blekningar som bleker 7-9 nyanser (Schwarzkopf har jättebra blekning), och du har förmodligen röd underton i håret som kommer att träda fram. Det kanske bara räcker med en blekning, men köp två förpackningar för säkerhetsskull. Sen kan du färga med rött på det om det mesta svarta har gått bort, vilket det bör göra. (Jag tror inte att det är så svårt att göra det själv om man har gjort färgning hemma själv tidigare. Det gäller såklart bara att vara noggrann och ha tålamod, för det kan bli en process. OCh sannolikheten finns att du kommer behöva klippa en bit.)
2. Eller om du vill vara mer "förnuftig" så gå till en butik som har kosmetik och hårvård (typ Kicks) och fråga om det är någon i personalen som är kunnig med hårfärg. Jag fick mycket hjälp av personalen på Kicks och det blev jättebra! Jag tror att man tjänar på att göra det själv. Kunnighet och proffessionalism i all ära, men det är inte alltid man har gått ifrån frissan nöjd. (Men jag gör det nu sedan sju år tillbaka, för jag har hittat rätt frissa!)
Så, det är upp till dig Sarah, men håll mig gärna uppdaterad, för nu är jag väldigt nyfiken på hur det går för dig!

Lycka till!

Sitter på rast nu och lyssnar på John Ma...

2010-04-22 @ 12:55:17

Sitter på rast nu och lyssnar på John Mayer. Jag får nog ta tillbaka det jag tidigare har sagt om honom, han är faktiskt riktigt bra. Mysig röst och bra musik, lätt att slappna av till. Tummen upp för det! Läser en bok av Vygotskij som heter Fantasi och kreativitet i barndomen. Hade tänkt att den ska vara klar imorn. Vi ska snart på en föreläsning angående EU projekt med förskolan. Spännande!

Denna ska testas idag förresten. Någon ann...

2010-04-20 @ 16:18:08

snc01345 (MMS)

Denna ska testas idag förresten. Någon annan som har hunnit före? God?

Vågar man? Ja, vågar man säga "äntlige...

2010-04-20 @ 16:11:43

Vågar man? Ja, vågar man säga "äntligen" när regnet faller? Det var längesedan nu. Det är mysigt med regn tycker jag. Smatter mot fönster och frisk och fräsch luft. Det är särskilt mysigt nu när våren är på intåg. Visst?

Manikyr

2010-04-19 @ 20:47:24

Mina naglar har lyckats växa sig riktigt långa och de är dessutom starka. Fantastiskt att det har lyckats hålla mer än en vecka bland småbarn!
Att göra manikyr hemma är väldigt mysigt och avkopplande. Tänd lite ljus för extra mysfaktor. Så här gör jag när jag har manikyr hemma, på måndagar oftast.
1. Ta bort gammalt nagellack med aceton. Tvätta sedan händerna med tvål och vatten och använd en nagelborste för att få bort all smuts under naglarna. Klipp naglarna om nödvändigt.
2. Ta nagelbandspeeling och smörj på nagelbanden och låt det sitta på i 3-5 minuter. Gnugga lite emellanåt. Tvätta bort med ljummet vatten.
3. Peta ner nagelbanden och skrapa bort det överflödiga med en manikyrpinne.
4. Lägg ett lagom tjockt lager med nagelbandscréme på nagelbanden och låt sitta i en-två minuter, och ta sedan bort det överflödiga med manikyrpinnen.
4. Fila på, eller rugga upp, naglarna med tre stegs fil (smooth-polish-buff) så de blir riktigt glansiga.
5. Fila med glasfil på nageltippen.
6. Detta är lite lyx, men smörj på nagelbandsolja så du är helt mjuk vid nagelbanden. Vi vill inte ha några torra nagelband!
7. Måla med baslack/nagellack/topplack och låt torka. Försök att sitta så still du kan för att få nagellacket att sitta på plats!

Mycket nöje!

Fortsätter på brösttema

2010-04-19 @ 17:58:43

Det är roligt att prata om bröst. Bröst är fina. Jag funderar på att starta en tutt-blogg.
Jo, idag hände en rolig grej på praktiken. Har haft tre stycken 3 åringar idag och myst extra med en tjej. Helt plötsligt så tar hon tag i min tröja och tittar ner på tuttarna. Sen tittar hon på mig och säger coollugnt: "Japp, du är flicka, som min mamma". Haha, tonläget hon hade och den smarta minen var klockren. Det gjorde min dag.
Sen läste jag i tidningen City på min rast och där står det om just plastikoperationer och just bröstinplantat. Roligt att hela världen är på samma spår som jag är.
Tummen upp för det!
(Jaha, ok Hanna, sorry du hade inte skrivit något, så du blev som anonym. :))
Jag var inom min frisör idag på rasten också och har nu bokat tid på fredag kl 16.30. Spännandeeeee!

Ja, vad är normalt?

2010-04-19 @ 06:59:54

Jag fick en kommentar på mitt förra inlägg angående bröst.
Ja, vad är normalt gentligen? Det beror ju såklart på hur brösten förhåller sig till personen i fråga. En kort, supersmal tjej kanske inte ska ha värsta Dubbel D bysten, utan kanske hade passat bra i en större B kupa. Inte har jag någon rätt att säga till om vad andra ska ha, men till mig själv, som har en stor C kupa idag, kommer inte att vilja ha så värst mycket större, det är snarare formen som jag vill ändra på. Jag vill inte ha strutar när jag är 35. Detta talar man med den plastikkirurg som ska utföra jobbet, för de vet oftast bäst. Vem vet, jag kanske har ändrat mig när jag är 35. Jag kanske inte alls vill ha sillisar, eller så vill jag ha jättestora. Men idag, när jag känner mig logisk, så vill jag ha kanske en BH storlek större än vad jag har idag. Så länge jag inte får ont i ryggen.

Svar på din fråga, "Anonym"? (Fegt att inte skriva namn, btw)

Blondin på IKEA

2010-04-18 @ 10:04:07

Japp, idag så har John lovat mig att vi ska till IKEA. Det skulle vi gjort igår egentligen, men det var inte så fint väder, så vi städade och tvättade istället. Så duktiga vi är!
Just nu sitter jag med en kopp kaffe och har tittat på Katie&Peter på TV400. Det är ett intressant program. Katie "Jordan" Price är ju en brittisk glamourmodell som byter hårfärg oftare än jag gjorde i tonåren. Men hon är faktiskt ganska snygg, trots hennes gigantiska bröst. Men visst, de är en del av henne, och därför accepterar jag det.
Jag har ju bestämt att när jag är 35 så ska jag fixa mina. Då har jag två barn och behöver ett lyft. De ska inte bli Jordan-size, men de ska vara större än de jag har idag. Så det så. Så det är bara att börja spara ihop. Nån som vet nån bra plastikkirurg i Sverige?
Nu ska jag fixa frukost.


Förkylning - igen!

2010-04-16 @ 16:18:20

Första veckan på denna praktikomgång är nu över. Jag lämnar med en dunderförkylning, trött huvud och tårta.
Nästan alla småbarnen är förkylda och de har något virus som jag inte har haft, så nu har jag fått det. Igen. Varje gång jag är på praktik så får jag en släng av förkylning. Igår var jag så trött och hade ont i huvudet så jag gick och la mig klockan 21... då hade jag redan sovit på soffan i två timmar. Så jag tror att jag kommer ta två starka huvudvärkstabletter ikväll och somna i soffan i Bunkeflo. Så gör jag nog, lät bra.






Det är praktik på gång

2010-04-13 @ 06:53:54

Igår var jag på min första praktikdag för denna omgången.
Det var en händelserik dag, ska jag säga. Mycket oväntat hände, och tillslut så kände jag att jag bara ville åka hem.
Men jag var inte hemma förrän vid 19. Personalmöte, våra två lärare har nyss fyllt år så det var smörgåstårta och jordgubbsgräddtårta, kaffe osv... så man fick ju stanna en liten stund åtminstone.
Jag hoppas att det blir bättre idag, fast det är nyttigt att få en annan syn på yrket. Hoppas jag har ork att uppdatera lite ikväll. :)

Ny design!!

2010-04-11 @ 16:44:41

 

 

Söndagseftermiddag

2010-04-11 @ 16:18:34

Idag har det varit en umgängessöndag. Det tycker jag är väldigt trevligt och mysigt. Först umgicks jag och J i förmiddags, jag väckte J sent. Typ 11.20. Då hade han fått sova färdigt. Själv gick jag upp 8.25. Kände av migränen lite grann som jag fick igår, men efter två koppar kaffe var det fint. Vid ett tiden kom Katta och vi pratade om ditten och datten och drack "hemma-chai". Så gott och mysigt! När jag följde henne till bussen hann ett glatt gäng komma hem till oss. Tobbe, Sara och Grip. Det är Kalmar - MFF på PPV just nu och det ser bra ut än så länge.
Det är en slö dag, med umgänge, och det gillas. Mycket.

Fredagsmys med Jeff Dunham

2010-04-09 @ 07:21:47

Ja, ikväll är det Jeff Dunham på Comedy Central. Har ni sett Jeff Dunham någon gång? Om inte, så se henom ikväll på Comedy kl 22. Han är VÄRLDENS bästa buktalare. Jag älskar alla hans roliga dockor, Achmed, Peanut, Jalapeño on a stick, Walter... listan är lång.
Jag ska först träna hemma idag hade jag tänkt med lite Pilates. Det var längesen nu, så det är dags. Antingen det eller Yoga. Behöver bara möblera om lite här hemma, flytta soffbordet typ. Sen är det skola som gäller mellan 10-15. Längsta dagen än så länge. Nej förresten, hade en dag i första kursen som var från 8-17. Långt och jobbigt.
Men det blir lite mys ikväll iaf, sen om det blir till "Så ska det låta" eller "Talang 2010" spelar ingen roll, bara jag får mysa med min älskling (non public).
Det är faktiskt en helt annan sak. Det är jättekonstigt! Som jag skrev igår så får jag spel på folk som pussas ute på stan. Det är sant. Jag är sjuk. Men det är smack-ljudet som jag inte fixar, slemmiga pussar och så... blä. Men om jag är hemma hos nån eller om nån är hemma hos mig och är jättekär och slemmar på så är det helt ok. Kan det ha att göra med att jag kanske inte känner dessa personer som slemmar på stan?

sitter på bussen in till stan. halvvägs fr...

2010-04-08 @ 11:38:40

sitter på bussen in till stan. halvvägs framme sätter det sig ett par i 50års åldern framför mig. jag hatar offentlig kärlek. tycker det är äckligt. de sitter framför mig nu och pusss. detta pussljud är det VÄRSTA!!! Så irriterad jag är just nu! Bara så ni vet... NO PUBLIC AFFECTION!!!

Njuter av solen i Hörby. Bilen krånglar o...

2010-04-07 @ 15:46:46

snc01335 (MMS)

Njuter av solen i Hörby. Bilen krånglar och då lämnar vi den här. Billigt och bra?

sitter utanför usil nu och käkar lunch och...

2010-04-07 @ 13:01:20

snc01328 (MMS)

sitter utanför usil nu och käkar lunch och njuter av solen. i bilen förvisso. snart blir jag av med manicken och jag kan känna mig fri igen. testar därför ramlösas nya smak mango och blir glad. den var god! nu känns det som sommar!

Lady Tired

2010-04-07 @ 08:52:07

Igår var jag i skolan i typ två timmar och lyssnade på vår mentor.
Det var mycket prat från ett håll. Andra var trötta och ville bara där ifrån.
Men det gick väl ganska smärtfritt ändå.
Sen vidare till USIL (jag säger fortfarande USIL, säger jag SUS så blir det konstigt) och fick denna (jobbiga) mackapären påsatt. Nu har jag gått runt med den i snart en dag. Jag måste skriva upp allt jag gör. Drygt. Typ som att tvittra. Meningslöst.
Men, när jag var klar på sjukan åkte jag till Nova och gick där och fördrev tiden. Två timmar gick ändå ganska snabbt, fast jag inte shoppade något alls. Stor eloge till mig! Men jag hittade en massa fint...
När jag kom hem så lagade jag middag och sen slocknade jag i soffan. I två timmar. Whaaaaaat?!
Var det så ansträngande att vara uppe med tuppen, åka med John till jobbet, åka hem, till skolan, till sjukhuset, gå på Nova, hämta John och laga middag? Ja, tydligen...

Besök på USIL

2010-04-06 @ 08:13:53

Ja, det känns som om jag bara ränner på sjukan ibland. Jag var där för inte alls så längesedan, och nu ska jag dit igen idag. Idag ska jag dock göra en sak som jag aldrig gjort innan, jag ska nämligen ha ett långtids-EKG. Jag vet inte riktigt vad det går ut på, men jag ska tydligen "övervakas" hemma i ett dygn och föra dagbok, eftersom jag har haft lite oregelbunden hjärtrytm.
Spännande. Jag tycker att det är bra, men det känns lite usatt... Svårt att förklara.
Men det är alltid samma visa när jag ska till sjukan. Jag behöver bilen, så jag får åka med John till jobbet, åka hem (idag ska jag dessutom till skolan) åka till Lund, åka hem, hämta John och åka hem. Det blir typ 16 mil på en dag! Så jag försöker hålla mig kvar i Lund de gånger jag fått en senare tid. Det går alltid att fördriva två timmar på Nova.

Fest!

2010-04-05 @ 15:44:28

Idag slängde jag ut inbjudan till födelsedagsfest i maj!
Jag hoppas att fler kan planera in det nu när jag är ute en månad i förväg så vi får en ordentlig röjarfest!
Planerar lite glitter och glamourtema. Hade varit sjukt skoj!
Linda har varit här och fikat, himla trevligt! Har saknat henne massor. Tyvärr umgicks vi inte så länge, bara nån timme. Men vi ses o en månad igen! Tänk att jag fyller 24 om en månad! Galet... känner mig inte som 24.
Men, det är ju bara en siffra. Jag kör som John, känner mig som 20, beter mig som 15. :)
Nu ska jag leta reda på mat. Börjar bli hungrig.

Saknad

2010-04-03 @ 19:08:17

Idag har jag fått känna på hur en dag som singel känns. Det var väldigt längesedan och jag kan inte komma ihåg hur det kändes. John är borta, hela dagen, vet inte när han kommer hem. Så jag har pillat här hemma, möblerat om lite i arbetsrummet och rensat. Känns väldigt bra ska jag säga! Sen om det blir uppskattat, det är en annan femma. Om inte får han möblera om själv.
Men ja, jag saknar att ha honom hemma, oavsett om han spelar spel, ligger och slöar i soffan eller myser med mig framför en film. Som tur är, så har vi två dagar till som vi kan ta igen denna dagen på. Haha, jag blir rent salig efter att vi är ifrån varandra en dag. Fortfarande crazy in love, skulle jag tro. Love you!

Inflyttningsfest? Snarare något annat...

2010-04-03 @ 10:18:50

Mja, det var ju tanken att vi skulle ha en inflyttningsfest igår. Vi hade inte planerat det, det var andra som hade bestämt det. Den ena kom inte. Jag satte ihop en gästlista och bjöd. Två kom. Patetisk fest. Eller? Jag hade faktiskt riktigt trevligt, och det blev lagom tid. Det blev musik, grogg, vin, snacks och trevligt sällskap. Jag önskade dock att fyra personer till skulle kunnat komma, men det gick inte av olika anledningar. Vi ska ha en inflyttningsfest igen, när fler kan.
Jag ligger iaf hemma själv i soffan nu och kollar American Idol. John är på äventyr och vi kommer inte ses på hela dagen. Kommer trycka i mig mat hela dagen känns det som. :)

Inflyttningsfest

2010-04-02 @ 12:42:52

Yep, ikväll blir det inflyttningsfest. Bara sju månader för sent... but what the hell, bättre sent än aldrig. Plus att nu har vi ju börjat få iordning också så man slipper skämmas.
Det blir lite gäster och mingel, men antagligen ingen röjarfest. Vissa kommer inte förrän sent och andra komemr tidigare. Men jag satsar på att ha en trevlig kväll! Det brukar bli bäst när man är med folk man gillar, och det behöver inte betyda att man är många. Jag önskar att Linda kunde komma och vara här, men hon kommer nog imorgonkväll, och då hoppas jag att vi kan ses på söndag, när min lilla gumma fyller år!
I och med att jag faktiskt städade i onsdags så behöver vi bara plocka undan lite idag, så det sparar en massa tid! Duktiga jag som kan planera... :)
Glad påsk!

Smakprov på män

2010-04-01 @ 08:52:09

Nu har jag gått igenom lite olika kändismän och jag har hittat några godbitar som jag har gjort kollage på.
Så vet ni vad jag gillar för män.
Märkte att det var mkt mörkhåriga killar med mörka ögon, men idag är jag ju tillsammans med en man som är blond och blåögd. Därför hittade jag en kille som kanske inte är så superkänd, men om jag säger Young Hercues kanske ni känner igen honom? Ryan Gosling heter han, och jag tycker (jag som alllllltiiiid hittar likheter mellan människor) att han och John är fruktansvärt lika! Eller så är det önsketänkande... ;)

Glad Påsk!

1 april

2010-04-01 @ 07:21:22

Idag är det skämtens dag, så jag tänkte att jag skulle bjuda på några torrisar (eftersom det är my kind of humor):
- Vad kallar man ett muffin när det är uppätet?
- Vet ej?
- Muf-fanns.

...
- Var kommer alla valar ifrån?
- Whales.

...
- Vad badade Saddam Hussein i för vatten??
- I-rakvatten

...
- Vad använder en elefant som tampong?
- Ett får.

...
- Har du hört om älgen som duschade så han blev ren?
...
Vill du höra ett halvsexigt skämt?
- Tre.....

...
- I vilket land smugglar de in mest knark i jordbruksredskapen?
- Brass-i-lien

...

Har ni några roliga skämt? Skicka dem till mig så lägger jag upp dem på bloggen med erat namn och bloggadress!